*Ebook ☉ Random Walk (series) ✓ Ebook or Kindle ePUB free

A teenage girl searching for her true love in boring and lame plot The artwork is nice, not bad I couldn t get over the horrible 90 s boys hair cut and baggy outfits. Ho ho ho At least there s a deviation from the heroine s romance Kann mich nicht entscheiden, ob ich gelangweilt oder genervt sein soll Yuka stolpert von einer Beziehung in die n chste und das komplett ohne das irgendwelche Gef hle gezeigt werden Der Plot ist so furchtbar dass ich mich frage, wie das selbst im Jahre 2000 durch die Redaktion abgesegnet werden konnte Weil Yukas Vater Romantiker ist, steht f r sie an erster Stelle, eine Beziehung zu f hren Schule und alles was danach kommt, ist erst mal unwichtig Die Stiefmutter ist damit einverstanden und der Herr Papa findet lediglich, dass mal ein wenig Nachhilfeunterricht angebracht ist view spoiler Boyfriend 1 muss es sein, weil die V ter der beiden befreundet sich und es sch n f nden, wenn sie zusammen kommen Leider mag er sie gar nicht und nimmt sich stattdessen ne andere Aber zum Gl ck gibt es ja noch Boyfriend 2, der hat aber eigentlich schon ne Freundin Klingt alles sehr dramatisch, aber eigentlich passiert in etwa gar nichts hide spoiler This was surprisingly a very adult and mature take on relationship, much so than other shoujo I ve read People change their minds and hearts, especially at a young age and I love how it is portrayed here. Rese a Global 3 3 Random Walk es un soplo de aire fresco, un shojo sencillo que rompe algunas de las pautas de comportamiento de los personajes, y nos presenta a una protagonista decidida e imperfecta que no espera sentada a que el chico le confiese sus sentimientos Tal vez no sea la revoluci n de la originalidad, pero consigue que pases un rato ameno sin cabrearte a base de t picos.Lo recomiendo para los fans de Wataru Yoshizumi No he le do demasiado de ella pero por lo que veo, es especialista en crear este tipo de historias sencillas, monas y agradables.Rese a completa 2000 01 Di Wataru Yoshizumi mi piace il modo di disegnare i vestiti, ma le trame non mi convincono mai del tutto.Serie di 6 voll. UghI love Wataru Yoshizumi s work so much, but no matter how hard I try I could not bring myself to like the main character She just went through so many boys Frustratingly enough I only get to see her with the one guy I like for like two pages at the end The artwork is still great because it s Yoshizumi But other than that if you are not a huge Yoshizumi fan this manga can be skipped. *Ebook ⇷ Random Walk (series) ☘ Yuka is a freshman in high school, living in the apartment next door to her mystery writer father and his new wife The one thing she learned from her father was to fall in love as many times as you can, and become an attractive woman Now that she is in high school, Yuka is determined to meet her one true love Will the day finally come when she will meet her destined one Suka banget sama gambarnya bagus banget rapi kalo dari segi cerita ummm, yah lumayan lah meskipun akhirnya rada aneh gimaneee gitu abis masa jadiannya sama mantan kakak tirinya mana awalnya nggak ada kesan2 deket sama sekali jadi kek tiba2tapi suka sama kehidupannya papanya lebih berwarna dan lebih idup aja gitu menyenangkan gambarnya selalu bagus dan komiknya wajib koleksi meski ceritanya agak klise melihat Yuka mirip dengan Noel dan Maria di mint na bokura we are twins dan mirip dengan tokoh utama lain dalam karyanya di cerita lainnya.